Goede zelfzorg is ook je laten prikkelen en eens buiten je dagelijkse omgeving treden. Ook voor mijzelf zijn deze workshops een leuke toevoeging aan het werk: creatief bezig zijn met onderwerpen en instrumenten waar ik blij van word. Nieuwsgierig naar een van onderstaande workshops? Neem even contact op.

Take Care! Zelfzorg in een dag

Een inspirerende en voedende workshop waarin je jouw persoonlijke zelfzorgplan maakt, zodat je gezond en ontspannen blijft in jouw werk en persoonlijk leven. Deze workshop is ook incompany en op maat te verzorgen. Kosten in overleg en afhankelijk van de gewenste invulling. Kosten voor deze bijscholing op open inschrijving: € 199,- (incl. BTW). Het boek Take Care! Zelfzorg voor professioneel begeleiders (twv € 29,95) is inbegrepen. Meer informatie: https://www.carlaschellings.nl/wp-content/uploads/2023/03/Workshop-Take-Care-2023.pdf

Spel der godinnen – ontdek je zeven persoonlijkheden

Informatieve, speelse en inzicht-gevende workshop over de krachten en rollen van vrouwen, gebaseerd op ‘Godinnen in elke vrouw’ van psychotherapeut Jean Bolen. Interessant voor iedere vrouw en een waardevolle bijscholing voor coaches, therapeuten en andere professionals. Ook incompany te boeken en bijzonder geschikt voor vrouwenteams. Kosten open inschrijving: 199,- (incl. BTW) incl. exemplaar Spel der Godinnen (twv. € 24,95) inbegrepen. Meer informatie over de data in 2024.

Meer workshops

Regelmatig bied ik inspirerende en leerzame bijscholingen/workshops, bijvoorbeeld over ‘Holding Space’ of creativiteit. Ook Het Transformatiespel (persoonlijke ontwikkeling op vier niveau’s) staat op de agenda: Workshop Transformatiespel 2023. Het actuele aanbod aan workshops wordt opgenomen in mijn nieuwsbrief en bekend gemaakt via LinkedIn.