Voor wie?

Als Arbeids- en Organisatiepsycholoog werk ik meestal met mensen met werkgerelateerde vragen. Ik ben gespecialiseerd in professionele zelfzorg voor mensen die met mensen werken. Wanneer je echter een andere vraag hebt en deze site spreekt je aan, neem dan gerust contact op om te bespreken of ik iets voor je kan betekenen.

Speciaal voor artsen: bekijk hier de informatie over mijn coaching via de Academie voor Medisch Specialisten.

Als professional heb je een ‘gezond professioneel zelf’ nodig om jouw werk goed te kunnen doen en als mens vitaal en gezond te blijven. Bij overbelasting, een burn-out of het verwerken van een ingrijpend incident is het van belang om zó goed op de rit te komen dat je jezelf weer met vertrouwen en adequaat kunt inzetten.

  • Intake: voorafgaand aan een traject, met schriftelijk advies voor de opdrachtgever (werkgever, arbodienst, verzekeraar) en concreet voorstel of doorverwijzing. Kosten: € 275,- excl. BTW.
  • Zelfzorgtraject: een traject van 5 à 10 ondersteunende en herstelgerichte sessies van 1,5 uur.

Coaching is geschikt wanneer je wilt sparren over je werk, over nieuwe stappen in je loopbaan of de balans tussen werk en persoonlijk leven. Je werkt aan je persoonlijke groei. Voor particulieren, zelfstandigen of in opdracht van de werkgever.

  • Intake: voorafgaand aan traject, met schriftelijk advies voor de opdrachtgever (werkgever, arbodienst, verzekeraar) en concreet voorstel of doorverwijzing. Kosten: € 275,- excl. BTW.
  • Coachtraject: een traject van 5 à 10 sessies van 1,5 uur, waarin aan de bij de intake geformuleerde doelstellingen wordt gewerkt.
  • Losse sessies: om kort zaken op een rijtje te zetten.

Het aanscherpen van je professionele en persoonlijke zelf. We bespreken casuïstiek, reflecteren op wat het werk met klanten bij jou oproept en onderzoeken blinde vlekken. Geschikt voor mensen die met mensen werken, zoals zorg- en hulpverleners, coaches en docenten. De kosten worden meestal betaald door de werkgever. Speciaal tarief voor zelfstandige praktijkhouders.

  • Losse sessies: eenmalig gesprek of kort traject bij een concrete aanleiding of behoefte aan ‘pas op de plaats’.
  • Supervisie of leertherapie: professionele ontwikkeling in kader van opleiding of registratie. Geschikt voor diverse beroepsgroepen, o.a. SKJ, NZF, NVRG, registerpsycholoog NIP|A&O.
  • Begeleide intervisie: uitwisselen in een groep collega’s om je deskundigheid aan te scherpen en te ‘ijken’ waar jij als professional staat. Mijn begeleiding kadert, geeft focus op Professionele Zelfzorg en voegt verdieping toe aan het uitwisselingsproces. Team-intervisie incompany of (eenmalige) begeleiding van bestaande intervisiegroepen mogelijk.

Vergoedingen?

Gesprekken bij mij komen niet in aanmerking voor vergoeding door ziektenkostenverzekeraars.

In de meeste gevallen worden de trajecten vergoed door werkgevers of door een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Voor zelfstandigen geldt dat de kosten voor werkgerelateerde coaching als zakelijke kosten op te voeren zijn. Particulieren betalen € 165,- incl. BTW voor 1,5 uur.

Voor het zakelijke tarief, neem even contact op.