Voor wie?

Regelmatig verzorg ik training, bijscholing of teamdagen over professionele zelfzorg en aanverwante onderwerpen voor organisaties. Vanwege mijn CRKBO-registratie kan dit in sommige gevallen BTW-vrij.

Een training professionele zelfzorg voor (teams van) zorg- of hulpverleners. Passend bij de uitdagingen van het vak komen o.a. aan de orde:
  • specifieke valkuilen en stressfactoren
  • onderscheid persoonlijke en professionele zelf
  • Take Care!-cyclus
  • gezond blijven in werk en privéleven
  • als team zelfzorg op de agenda houden
Deze training kan online, incompany, op mijn werklocatie of op een locatie naar keuze worden verzorgd. Ontdekken of dit iets voor jouw team is? Ik geef je graag meer informatie.
Een ontspannen en inspirerende bijeenkomst rond een thema dat past bij de behoefte van het team (bijvoorbeeld ‘Zelfzorg’ of ‘Ontspanning & Verbinding’). Een programma op maat dat zowel online, incompany, op mijn werklocatie in Galder of op een locatie naar keuze kan worden vormgegeven. Met verrassende extra’s. Meer te weten komen? Neem contact met me op.
Meedenken en adviseren bij vragen van organisaties in Zorg- en Welzijn over het creëren van een gezonde en duurzame werksituatie, uitgaande van de stelling dat goede zorg/hulpverlening alleen kan worden geleverd vanuit een gezonde organisatie. Wanneer het dagelijks werk gedragen wordt door een structuur van betrokkenheid en ondersteuning kunnen de professionals en de organisatie doen waar ze voor staan. Vrijblijvend sparren? Neem contact op voor een afspraak!